In de afgelopen week zijn we, in samenwerking met www.jostore.eu,  gestart met de productie van de Splash Protect en de bijbehorende verzendverpakkingen.

     

Dit product hadden we in april onder een andere naam en in een iets andere vorm al eens gemaakt en is toen enthousiast ontvangen. Intussen is het schermpje verder verfijnd en wordt het door www.jostore.eu in meerdere vormen aangeboden.

Maar wat is een Splash Protect dan ???

Dat is snel omschreven : een extra (spat) schermpje om voor uw (zelfgemaakte) niet-medische mondkapje te plaatsen.

En waar heb dat nou voor nodig?

In de praktijk blijkt dat een mondkapje maar al te gemakkelijk door invloeden van buitenaf drijfnat kan worden of gewoon vies.  Denk aan regenval, een foute nies- of hoestbui van iemand die niet alle COVID-19 regels in acht neemt, als u als bv. tandarts terugspattend vocht van de waterboor ontvangt of omdat u onbewust om de haverklap met uw zwarte smeerolievingers aan uw mondkapje zit. Mogelijkheden genoeg om uw mondkapje te bevuilen.

 

Een volledig gelaatsscherm is  een oplossing maar heeft ook beperkingen, denk bijvoorbeeld aan de bewegingsvrijheid.  De Splash Protect  kan dan een veel handiger hulpmiddel zijn.

De papierversie kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u uw creativiteit tonen door er een boodschap of spreuk op te schrijven. Een tekening maken of een bedrijfslogo, noem maar op.

 

 

Hoe in gebruik?

De Splash Protect is gemaakt voor incidenteel en/of kortstondig gebruik maar u kan het uiteraard ook langer laten zitten. Doordat het kapje aan de zijkanten wel open is en niet volledig meebuigt met de gezichtsvorm wordt het ademen nauwelijks extra wordt belemmerd.

Het schermpje kan eenvoudig bevestigd worden door de elastiekjes of bandjes van uw mondkapje door de sleufjes in het schermpje te steken. De haakjes in de sleufjes zorgen er voor dat het schermpje netjes op z’n plaats blijft.

 

 

Na gebruik kunt de PVC Splash Protect eventueel reinigen en nog eens gebruiken maar u kunt het ook gewoon bij het restafval doen.  De papieren Splash Protect gaat natuurlijk bij het oud papier…..

 

 

Waarvan is de Splash Protect gemaakt ?

De Splash Protect is vervaardigd van transparant PVC of papier in verschillende kleuren. Het papier is 160grams houtvrij ECF papier met SFC certificaat. Leverbaar in de kleuren wit, rood, geel, groen en blauw.

Welke soorten Splash Protect zijn er ?

Er zijn een aantal uiterlijke vormen: de “Basic” is rechthoekig en beschermt ruwweg het gedeelte rond om de mond, de “Plus” doet dat ook maar is aan de onderkant verlengd waardoor de kin/hals ook afdekking heeft. In de nabije toekomst wordt het assortiment uitgebreid met de Splash Protect   Face en Splash Protect Face Plus. Deze vormen zijn groter en bieden ook bescherming voor uw ogen. De Splash Protect Face Plus zal i.p.v. direct aan uw mondkapje, op eenvoudig wijze bevestigd kunnen worden aan uw brillenpootjes.

Tenslotte…Ook met de Splash Protect  blijft het natuurlijk maar behelpen……Maar het vergroot wel uw zelfbescherming tegen invloeden van buitenaf op een simpele  manier.  Snel te plaatsen, comfortabel te dragen  en makkelijk in gebruik.

In de webshop www.jostore.eu  kunt u de verschillende soorten Splash Protect  vinden en bestellen.

De webshop is nog volop in opbouw en zal de komende weken steeds verder uitgebreid worden met meer persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast zal er ook een groot assortiment op het gebied van documentatiebescherming en verpakkingen verschijnen.

De nieuwste  ontwikkelingen en artikelen kunt u volgen op de facebookpagina https://www.facebook.com/pg/Jostore8440/