Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden was het zijn van een ouderwetsche “Cartonnagefabriek” ooit ons hoofddoel. Dat is intussen iets anders, grafische afwerking is de hoofdmoot van het dagelijkse werk. Maarr…..het maken van kartonnen verpakkingen en andere “kartondingen” doen we nog steeds. Alleen is de uitvoering veranderd. Het direct voor de consument of industrie produceren van omplakte luxe doosjes en/of stevige, gehechte zwaarkarton industriedozen is een heel stuk minder geworden.

hechtdozen

Omplakte luxe doos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig is het vouwkartonnage. Meestal in opdracht van een drukkerij uit drukvellen massief of golfkarton stansen en/of langsnaadplakken van vouwdoosjes voor allerlei doeleinden. En die maken we dan ook in veel soorten en maten in (zeer) kleine tot grotere oplages. Alleen de echte massaproductie laten we over aan de grote kartonnagedrukkerijen.

 

 

 

 

 

 

In onderstaand filmpje de productie van een simpel ECMA 2120 (klepsluiting boven/onder) vouwdoosje. Klikkerdeklik…

 

Naast langsnaad geplakte vouwdozen maken we nog veel meer soorten dozen. Vaak uit wit of bruin microgolfkarton vervaardigde verzendverpakkingen en/of displaydoosjes.

Grote golfkarton omdozen zoals verhuisdozen of Amerikaanse vouwdozen kunnen we wel leveren maar maken we zelf niet. Daar zijn weer andere bedrijven voor.

 

Blijft over het huis, tuin en keukenkartonnagewerk. Doen we uiteraard ook. Passe partouts, kaartstandaards, vakverdelingen, inlays….enz. enz.

Nog een filmpje, de productie van een zwaar kartonnen kokertje. Plat in overdoos afgeleverd bij de klant die het dan zelf opzet. Klikkerdeklik.